چگونه کف پای نرمی داشته باشید ؟ ۱۳ راهکار خانگی

کف پا

پاهای ما روزانه به خاطر راه رفتن ، دویدن ، ایستادن و پوشیدن کفش های نامناسب امکان دارد تحت فشار قرار گیرند. پس هر روز باید به مراقبت از پاهای خود بپردازیم . چون این فشار ها باعث می‌شود پاها دچار پینه ، ترک و خشکی کف پا شود ، که بسیار  دردناک می باشد.  همه دوست دارند پاهای زیبا و لطیف مثل پاهای نوزادان را داشته باشند.پاها چون تمام وزن بدنتان را تحمل می کند پس احتمال صدمه ، خستگی و آلودگی آنها بسیار بالا میرود. روش های زیادی برای درمان ترک پا در خانه وجود دارد.ما در این مقاله از مجله زیبایی آرانیک برایتان در مورد چگونه کف پای صافی داشته باشید شرح می دهیم.

راهکارهای سریع و ساده برای نرمی کف پا

برای تمام راه های درمان ترک پا ابتدا ، باید پاها را خیساند چون این کار باعث می شود پوست پا نرم شود و سلول های مرده راحت تر از بین بروند. برای مراقبت از پاها راهکار های زیر را باید انجام داد تا کف پا نرم و ترک ها از بین بروند این موارد عبارتنداز:

۱_ جوش شیرین کف پا را نرم می کند

ابتدا ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین را در آب گرم حل کرده و بعد پاها را درون آن به مدت نیم ساعت قرار دهید. البته نمک حمام را نیز به این ترکیب اضافه می کنند تا اثر بخشی بهتری داشته باشند. نمک حمام به پوست کف پا لطافت می بخشد. برای گرفتن نتیجه مطلوب مرتبا این روش را تکرار کنید.

۲_ موز

اگر می خواهید ترک های کف پاها را از بین ببرید. بهتر است یک موز را له کنید تا خمیری شکل شود و بعد روی پاها مالیده بعد از ۱۰ دقیقه که خشک شد در آب گرم بشویید. این درمان را هفته ای یک بار انجام دهید. موز میوه گرمسیری می باشد و فواید زیادی برای سلامتی دارد.

۳_ پاکسازی با نمک

وقتی که روزانه و به طور منظم پاها را پاکسازی کنید این کار باعث می‌شود که سلول های مرده پوست جمع نشوند و کف پا در معرض خشکی و ترک پا قرار نگیرید. ساده‌ترین روش برای این کار ، استفاده از آب گرم و نمک دریایی می باشد. ۲ قاشق غذاخوری نمک دریایی را با آب گرم مخلوط کرده برای مدت ۲۰ دقیقه پاها را درون آن قرار دهید.هفته ای دو بار این روش را انجام دهید.البته بعد از اینکه از آب نمک بیرون آوردید ، پاشنه پا را با سنگ پا یا کیسه حمام ماساژ دهید تا سلول های مرده آن از بین بروند.

حتما بخوانید:   تاثیر گریه بر پوست صورت

کف پا۴_ کف پا را با روغن زیتون ماساژ دهید

یک روش دیگر ، استفاده از روغن زیتون می باشد. روغن زیتون یک مرطوب‌کننده عالی برای پوست های خشک می باشد. برای این کار پنبه را به روغن زیتون آغشته کرده و روی قسمت های آسیب دیده بمالید. بعد کف پا را به آرامی و با حرکات دورانی ماساژ دهید. بهتر است این کار را شب انجام دهید.بعد از  اینکه با روغن زیتون ماساژ دادید جوراب نخی بپوشید تا روغن زیتون جذب پوست شود و صبح روز بعد آن را با آب بشویید. اگر دوست دارید در روز این کار را انجام دهید بهتر است بعد از مالیدن روغن زیتون و ماساژ آن جوراب را به مدت یک ساعت بپوشید و بعد پاها را بشویید.

۵_ اسکراب خانگی

یک اسکراب خانگی روشی ساده برای داشتن پاهای نرم و بدون ترک می باشد .ابتدا کمی بلغور جو دوسر و آب لیمو را باهم ترکیب کرده تا مخلوطی خمیری به دست آید.بعد آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی پاشنه پا اسکراب کنید و در آخر پاها را با آب سرد بشویید. البته به جای آبلیمو می توانید از روغن جوجوبا یا وازلین استفاده کرد.

۶_ سرکه سیب کف پا را نرم می‌کند

برای این کار ابتدا سرکه سیب را به یک لگن آب گرم اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه پاها را درون آن قرار دهید.ترک های خشک ‌‌‌‌‌‌‌‌پاشنه پا با این شیوه از بین می‌رود ، چون سرکه سیب سرشار از اسید استیک بوده و به از بین رفتن سلول های مرده کف پا کمک کرده و ترک پاها را بهبود می بخشد.

۷_ درمان ترک پا با روغن نعنا

یکی از بهترین شیوه های آسان برای از بین بردن ترک پا و نرمی آن این است که ، هر شب قبل خواب روغن نعنا را به پاشنه های ترک خورده پا بمالید. روغن نعنا خاصیت ضدعفونی کننده ای دارد که هم میکروب ها و باکتری های پا را از بین می‌برد و هم از ابتلا به عفونت جلوگیری می‌کند. البته درد کف پا را هم کاهش می‌دهد.

۸_ درمان ترک پا با عسل

برای درمان ترک پا و نرمی کف پا از عسل استفاده کنید. عسل دارای خواص درمانی زیادی می باشد و همین طور یک مرطوب‌کننده عالی و طبیعی برای پوست است. ابتدا یک فنجان عسل را به یک سطل آب گرم اضافه کنید و پاها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید.اگر روزانه این کار را انجام دهید هیچ وقت دچار خشکی پا نخواهید شد.

حتما بخوانید:   عوارض استفاده از مایع ظرفشویی روی پوست دست

۹_ شیر بهترین مرطوب کننده طبیعی کف پا می باشد

برای این کار بهتر است یک فنجان شیر داغ را به یک لگن آب داغ اضافه کرده و پاها را به مدت .۲۰ دقیقه درون آن قرار داده تا خوب خیس بخورد. این کار را هر روز انجام دهید تا پاهایی نرم و بدون ترک داشته باشید.

۱۰_ درمان ترک پا با وازلین

ابتدا وازلین را روی ترک های پا بمالید و خوب ماساژ دهید. بعد از آن پاها را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت به آن اجازه دهید تا خوب جذب پوست شود. بعد از یک ساعت پاها را با آب ولرم بشویید.

۱۱_ نرمی کف پا با ماسک آرد برنج

در این روش ۳ قاشق غذاخوری آرد برنج را با ۳ قاشق غذاخوری عسل و ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب مخلوط کرده و آن ها را به پاهای خود بمالید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند ، بعد آن را با آب ولرم بشویید.

کف پا۱۲_ شستشوی کف پا با براش کف پا

برای لایه برداری از پاشنه پا ، آرنج و کف پا از براش سنگ پا استفاده می کنند. همان طور که می دانید سنگ پا برای لایه برداری و از بین بردن پوست مرده کف پا و آرنج دست استفاده می‌شود. این براش برای استفاده بر روی دستگاه چرخشی اورکلین و تاچ بیوتی قابل استفاده می‌باشد. براش سنگ پای جدید طوری طراحی شده است که به راحتی و ساده تر بتوانید پوست کف پای خود را لایه برداری کنید. و از پوسته پوسته شدن یا تغییر رنگ کف پای خود جلوگیری کنید. از مزایای استفاده از براش سنگ پا این است که ،  با کمترین فشار وارده با این براش ، کار لایه برداری را انجام می دهید.

۱۳_ پاهای خود را به طور منظم بشویید

شستشوی منظم پاها بسیار مهم می باشد. پاها به دلیل اینکه موقعیت خاصی دارند ، میزان کثیفی و عرق کردن آن ها بسیار بیشتر از سایر نقاط بدن می باشد ، به همین خاطر پاها را دو بار در روز بشویید. اول صبح و آخر شب این کار را انجام دهید تا عادت کنید. برای این کار از آب ولرم و صابون استفاده کنید. از آب داغ استفاده نکنید چون چربی های طبیعی پوست را از بین می‌برد. البته در نظر داشته باشید که آب خیلی سرد هم باعث ایجاد خشکی و ترک خوردگی پوست شما می شود. بعد از شستشو باید حتما با حوله پاهایتان را خوب خشک کنید چون اگر  بین انگشتان شما رطوبت داشته باشد ، باعث به وجود آمدن بیماری های قارچی می شود. حتما حوله مربوط به پای خود را از حوله بدن جدا بگذارید.

حتما بخوانید:   صابون مرطوب‌کننده پوست صورت : از سیر تا پیاز راجع به یک صابون محبوب!

در پایان باید متذکر شد که پا جزو مهم و بسیار حساس اعضای بدن می باشد.همه ی وزن ما را پاهای ما متحمل می شوند.پس بسیار مهم است که روزانه به پاهای خود رسیدگی کنید تا بتوانید پاهایی زیبا و نرم و لطیف داشته باشید.برای جلوگیری از ترک و خشکی پوست پاها باید مطالبی را که آموخته ایم به کار بگیریم. ترک خوردگی پاها می تواند به خاطر کم آبی بدن باشد. البته پوشیدن کفش نامناسب هم می تواند مشکلاتی برای پاها بوجود آورد. ، بنابراین باید به طور منظم و روزانه از پاها مراقبت کنیم تا کف پای نرمی داشته باشیم. همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. با روش های طبیعی خانگی می توانیم از خشک شدن و ترک خوردن کف پاها جلوگیری کرد. کفش مناسب و جوراب نخی مناسب نیز می تواند به داشتن پایی نرم و لطیف کمک کند. البته تغذیه نامناسب هم می تواند مشکلات پا را افزایش دهد مثلا کمبود ویتامین E باعث ترک پاها نیز می شود.چون این ویتامین یک نوع آنتی اکسیدان است که از سلول های پوستی مراقبت کرده و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن را نیز بر عهده دارد. پس خوردن غذاهای حاوی ویتامین E مثل روغن جوانه گندم ، روغن فندق ، روغن بادام ، و روغن آفتابگردان برای ترک کف پا بسیار مفید می باشد. سبزیجات هم حاوی ویتامین E می باشد پس بهتر است از آووکادو ، انبه ، ماهی سالمون هم استفاده کنیم. با رعایت بهداشت  و نکات گفته شده می توانیم ترک پا را درمان کنیم. اگر ترک پا با روش های خانگی خوب نشد و همراه با درد و خونریزی بود باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنیم تا علت را پیدا کند. چون بیماری های زمینه ای  هم می تواند دلیل ترک و خشکی پا باشد.

دسته بندی: مجلهبرچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *